Siirry sisältöön
Yli 200€ tilauksiin ilmainen toimitus!*
Yli 200€ tilauksiin ilmainen toimitus!*

Blogi ja artikkelit

RSS
  • Ryhdikas asento aktiivituolilla ja toimistopyoralla toimistossa
    11 huhtikuu. 2022 Jani Ropponen

    Minkälaista rasitusta kehomme joutuu kestämään istuessamme?

    Istuessamme ryhdikkään asennon kannattelu vaatii yllättävän paljon tahdonalaista lihasvoiman käyttöä. Erityisesti, kun lonkkakulma eli reiden ja ylävartalon kulma jyrkkä eli lähellä 90 astetta. Asennon hakeminen ja löytäminen onnistuu melko varmasti jokaiselta, mutta entä sen säilyttäminen kymmenen minuutin ajan? Tämäkin onnistuu kyllä, jos keskityt asennon ylläpitoon. Entä lukiessasi tai katsellessasi vaikka ohjelmaa ruudulta?
    Lue nyt
  • Artikkeli - Aktivoivan ergonomian edelläkävijä
    20 tammikuu. 2022 Tom Skurnik

    Artikkeli - Aktivoivan ergonomian edelläkävijä

    Design foundationin Heli Pöyry haastatteli toimitusjohtajaamme Robert Skurnikia yrityksemme historiasta ja ergonomisesta työympäristöstä. Mikä oli Robertin ensikosketus ergonomiaan? Kuinka toiminta on jalostunut matkalla? Mitä ovat aktivoivan ergonomian tuotteet? Muun muassa näihin kysymyksiin saimme vastaukset ja lisäksi kuulimme monta tarinaa vuosikymmenten varrelta.
    Lue nyt
  • Top-Cousins Oy - työhyvinvoinnin asialla yli 30 vuotta
    26 huhtikuu. 2021 ROBERT SKURNIK

    Top-Cousins Oy - työhyvinvoinnin asialla yli 30 vuotta

    Top-Cousins Oy on suomalainen perheyritys, joka on yli 30 vuoden kokemuksella erikoistunut suunnittelemaan, valmistuttamaan sekä maahantuomaan ergonomisia kalusteita ja apuvälineitä. Tuotteemme sopivat toimistoihin, kouluihin ja koteihin.Visiomme on ylläpitää ja parantaa yksilön sekä yhteiskunnan terveyttä ja toimia edelläkävijänä hyvinvointiratkaisujen tarjoajana monimuotoisiin...

    Lue nyt