Siirry sisältöön
Yli 200€ tilauksiin ilmainen toimitus!*
Yli 200€ tilauksiin ilmainen toimitus!*
Top-Cousins Oy - työhyvinvoinnin asialla yli 30 vuotta

Top-Cousins Oy - työhyvinvoinnin asialla yli 30 vuotta

Top-Cousins Oy on suomalainen perheyritys, joka on yli 30 vuoden kokemuksella erikoistunut suunnittelemaan, valmistuttamaan sekä maahantuomaan ergonomisia kalusteita ja apuvälineitä. Tuotteemme sopivat toimistoihin, kouluihin ja koteihin.

Visiomme on ylläpitää ja parantaa yksilön sekä yhteiskunnan terveyttä ja toimia edelläkävijänä hyvinvointiratkaisujen tarjoajana monimuotoisiin käyttöympäristöihin. Haluamme olla suunnannäyttäjä kohti terveellisempää maailmaa tulevaisuuden sukupolville.

Historian havinaa

Niin, kun nimi viittaa, Top-Cousins Oy on kahden serkuksen perustama yritys. Adiel Hirschovits ja Robert Skurnik perustivat TC:n vuonna 1989. Serkuksilla oli yhteistä työhistoriaa tässä vaiheessa takana jo lähemmäs vuosikymmen eri yrityksissä eli uuden firman visio ja missio olivat ehtineet hautumaan pidempään. Koska serkuksille oli ergonomiatuotteiden kehittäminen sekä myyminen jo ennestään tuttua, oli selvää, että uudesta yrityksestä haluttiin tehdä edelläkävijä ihmisten työhyvinvoinnin huoltajana sekä ylläpitäjänä.

Pyörivä hiiripöytä vuodelta 1999
Top-Cousins Oy:n filosofiaan on alusta alkaen kuulunut oma tuotekehitys. Hauskaa on, että moni 80- tai 90-luvulla kehitetty tuotteemme palvelisi vielä tänäkin päivänä tarkoitustaan. Tosin design pitäisi varmaan päivittää 2000-luvulle 😉 Yksi alkuaikoina markkinoille tuomistamme tuotteista oli ylitse muiden: Pyörivä hiiripöytä. Suomalainen keksintö, joka oli mullistamassa sekä muuttamassa hiirityöskentelyn ergonomiaa. Tuotekehityksestä suuri kiitos menee myös yhteistyöllemme työterveyshuollon sekä vielä tarkennettuna etenkin työfysioterapeuttien kanssa. Tämä hedelmällinen yhteistyö on kestänyt kaikki nämä vuosikymmenet ja työfysioterapeuttien vinkkien ansiosta on syntynyt tuote tai kaksikin!

TC on yrityksen perustamisesta alkaen myös maahantuonut monia alamme tunnetuimpia brändejä. Edustimme pitkään hiirityöskentelyä mullistanutta Mousetrapper-brändiä sekä sähkösäätöisten nostopilareiden pioneeria LINAK:ia, muutamia vain mainitaksemme! Maahantuonnilla olemme varmistaneet sen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman laajasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia, laadusta tinkimättä!

Nykypäivä

Adiel Hirschovits jäi ansaitulle eläkkeelle jo vajaa kymmenen vuotta sitten. Yritys on kuitenkin pysynyt vahvasti perhevetoisena, kun Robertin molemmat pojat ovat nykyään yrityksessä osakkaina ja päivittäisessä toiminnassa mukana. Vuosikymmenet ovat vierineet, mutta pääfilosofiamme on pysynyt samana. Haluamme pitää ihmisten hyvinvoinnista huolta ja vieläkin kokonaisvaltaisemmin kuin ennen.

Ajat ovat muuttuneet ja ihmisten työskentelytavat sekä työympäristöt ovat jatkuvassa myllerryksessä. TC haluaa ergonomisen työskentelyn edelläkävijänä olla muutoksessa mukana ja olemme todenneet, että jälleen kerran se onnistuu parhaiten omalla tuotekehityksellä sekä omilla brändeillä. Näin pystymme parhaiten vaikuttamaan tuotteiden ergonomisiin ominaisuuksiin sekä laatuun. Tavoitteenamme on, että Suomessa ja muualla lähituotantona tuotettujen tuotteiden osuus mallistossamme tulee kasvamaan tulevaisuudessa.

Stoo® Active Ergonomics Through Life

Omat Stoo® sekä Top-Cousins-brändimme ovat etenkin ammattilaisille suunniteltuja ergonomiatuotteita ja kalusteita. Nämä kestävät tuotteet sopivat loistavasti myös kuluttajakäyttöön. Näiden lisäksi maahantuomme edelleen useita alamme tunnetuimpia brändejä.

Uusi Hima Furniture brändimme on lähituotettu design huonekalutuoteperhe. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Hima-sarjan tarkoituksena on palvella mahdollisimman montaa eri kotitaloutta ja sen takia kalustesarjasta löytyy moneen eri makuun olevia tuotteita, yksinkertaisista sekä edullisemmista aputasoista aina monipuolisempiin kalusteisiin!

Uuden sivustomme tavoitteena on kasvattaa Top-Cousins, Stoo® ja Hima brändien tunnettuutta. Sivustollamme on paljon informaatiota työhyvinvointiin liittyen, jonka uskomme ja toivomme helpottavan ostopäätöstäsi. Tuotteillamme saat luotua ergonomisemman työpisteen sekä kokonaisvaltaista työhyvinvointia, käyttöympäristöstä riippumatta.

Sinun hyvinvointiasi ajatellen,
Top-Cousins Oy
Edellinen artikkeli After all we are only humans – loppujen lopuksi me kaikki kuitenkin olemme vain ihmisiä

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

* Vaaditut tietokentät