Siirry sisältöön
Yli 200€ tilauksiin ilmainen toimitus!*
Yli 200€ tilauksiin ilmainen toimitus!*

Projektikalustaminen

Ergonomiatuotteidemme lisäksi meiltä on saatavilla laaja valikoima alan parhaiden valmistajien tuotteita ja ratkaisuja erilaisiin projekteihin.

 

Narbutas logo

NARBUTAS on liettualainen yritys, jolla on globaalit näkymät. Suunnittelemme ja valmistamme huonekaluja moderneihin työtiloihin 2000-luvun työntekijän tarpeita ajatellen. Tarjoamme erilaisia ​​ratkaisuja ja dynaamisen lähestymistavan jokaiselle asiakkaalle. Olemme ylpeitä voidessamme kutsua itseämme moderneja, kestäviä ja toimivia huonekaluja valmistavaksi yritykseksi.

Narbutaksen visio

Kestävä, dynaaminen työtilaratkaisujen yritys, johtava ja haluttu nykymaailmassa.

Narbutaksen missio

Suhtaudumme intohimoisesti inspiroivien työtilojen luomiseen ja pyrimme tuomaan ne useimmille ihmisille.

www.nabutas.com

 

Planning Sisplamo logo

Laatua, huippuosaamista ja räätälöintiä.

Puolustamme arvojamme ja uskomme niihin. Tästä syystä Planning Sisplamo on yhdessä 50 vuoden kokemuksen ja laitteiden ja toimistotarvikkeiden, toimistotarvikkeiden, ym. valmistus- ja jakelukokemuksen kanssa sekä kansallisesti että kansainvälisesti alan paras referenssi "ja täydellinen valinta".

Made Design Barcelona on läsnä yli 50 maassa. www.planningsisplamo.com

 

made design logo

Made Design perustettiin vuonna 2010 koristeelliseksi designtarvikebrändiksi, joka kattaa monenlaisia ​​tarpeita paitsi työpaikalla, myös julkisissa tiloissa ja kotona. Sen yhteinen nimittäjä on tilan pitäminen siistinä.

Kaikki ratkaisumme ovat tunnettujen suunnittelijoiden luomia, joka on suurin voimavaramme. Kierrätysasemat, takkitelineet, valkotaulut ja puhujanpöntöt ovat vain osa tuotteistamme, joita myydään yli 50 maassa.

Made Design on osa Planning Sisplamo -konsernia, jolla on yli 50 vuoden kokemus laajan valikoiman tarvikkeiden suunnittelusta, valmistuksesta ja jakelusta.

Vuonna 2019 Made Design päivitti brändi-identiteettiään. www.madedesign.es/en